MENY
MENY

Vill du arbeta hos oss?

Butiksansvarig

Vill du arbeta som butiksansvarig i vår nya butik som öppnar till hösten? Tjänsten är på heltid och du kommer vara placerad i Steninge Slottsby.

Vi söker dig med följande kvalifikationer:

-Serviceinriktad, energisk, flexibel, självgående, ordningsam och ansvarstagande.

-Ha ett tydligt kundfokus och brinna för försäljning.

-Vara minst 25 år gammal.

-Ha dokumenterad erfarenhet från serviceyrke, gärna från butik med inriktning på möbler och inredning. Har du tidigare arbetat som butikschef eller liknande är det givetvis meriterande.

Butiken öppnar till hösten men har du möjlighet att börja tidigare eller kanske t.o.m. omgående så är det ett stort plus. Då kommer tjänsten börja i någon av våra befintliga butiker i Stockholm där fokus kommer ligga på upplärning. Detta kan ske antingen på hel- eller deltid. Skriv några rader i din ansökan om hur din nuvarande arbetssituation ser ut och när du kan börja.

CV och personligt brev skickas via mail till work@poshliving.se. Märk ansökan ”Butiksansvarig Steninge”


Säljare deltid samt extra

Vi söker just nu två nya kollegor! Till hösten öppnar vi en ny butik i Steninge Slottsby och behöver då en deltidssäljare samt en extrasäljare som kan rycka in på helger m.m.

Vi söker dig med följande kvalifikationer:

-Serviceinriktad, energisk, självgående, ordningsam och med ett stark säljfokus.

-Minst 25 år gammal.

-Dokumenterad erfarenhet från serviceyrke, gärna från butik med inriktning på möbler och inredning.

Butiken öppnar till hösten men har du möjlighet att börja tidigare eller kanske t.o.m. omgående så är det ett stort plus. Då kommer tjänsten börja i någon av våra befintliga butiker i Stockholm där fokus kommer ligga på upplärning. Skriv några rader i din ansökan om hur din nuvarande arbetssituation ser ut och när du kan börja.

CV och personligt brev skickas via mail till work@poshliving.se. Märk ansökan ”Säljare Steninge”


 

Hittade du ingen tjänst ovan som passar in på dig? Du kan alltid skicka en spontanansökan till work@poshliving.se så kontaktar vi dig om en passande tjänst skulle dyka upp.