MENY
MENY

Om Posh Living

Posh Living är ett inrednings- och livsstilskoncept med två butiker i Stockholm samt en e-handelsbutik.

Barbro Berggren Pålman och Björn Frick driver tillsammans Posh Living. De har båda lång erfarenhet från möbelbranschen och 2001 beslutade de att tillsammans börja sälja möbler och inredning av god kvalité och design som de själva tycker om.

Utbudet i butikerna har stadigt ökat. Ett antal av våra möbler är egendesignade och finns bara hos oss men de flesta produkterna är handplockade från Europa och Asien. Vårt utbud och stil har med tiden blivit allt mer välkänt och är numera ett begrepp inom design och inredning i Stockholm. I butiken på Sveavägen hittar du även ett urval av kläder från bl.a. Vintage by Fé, M by M, Custommade, Rue de Femme och Sibin Linnebjerg.

Vi har ett gratis nyhetsbrev som skickas ut med jämna mellanrum med information om nyheter och kampanjer. Du kan anmäla dig till nyhetsbrevet på startsidan. Vi finns också på Facebook och Instagram där du kan följa oss för löpande uppdateringar och härlig inspiration!

Vi har också en inredningsservice som hjälper till med allt från att ge praktiska råd till genomförande av inredningsprojekt för ditt hem eller offentliga miljö. Kontakta oss så får du mer information om hur vi kan hjälpa dig.